Dirven Schoenen Tilburg wordt per 1 september McGeorge schoenen

Bij McGeorge geloven we in de kracht van goede schoenen. Schoenen die stevige ondersteuning bieden, prettig lopen én een plezier zijn om naar te kijken. In onze winkel in Tilburg laten we u graag zien wat dat betekent.

Collectie McGeorge schoenen

McGeorge schoenen heeft altijd een passende merkschoen in huis. Een greep uit het aanbod:

  • Wolky Shoes zijn ‘designed for walking’. Geen loze woorden want schoenen van Wolky lopen altijd lekker. Ideaal voor dagelijks, intensief gebruik. De ontwerpen zijn representatief en tijdloos, handig voor zowel thuis als op het werk. Als Wolky Select Partner presenteert McGeorge een zeer uitgebreide Wolky-collectie.
  • Damesschoenen van Durea passen altijd goed. Het voetbed is namelijk volledig verwisselbaar en dat maakt Durea tot een onderscheidend kwaliteitsmerk. McGeorge schoenen is al jaren 5-sterrendealer van Durea.
  • Gabor-schoenen bieden waar voor hun geld: betrouwbare kwaliteit en veel loopcomfort. Gebruiksgemak staat voorop: het is letterlijk een kwestie van instappen en wegwezen.
  • Schoenen van Mephisto staan al ruim een halve eeuw voor comfortabele kwaliteitsschoenen. Dit dames- en herenschoenenmerk kenmerkt zich door de goede pasvormen. Voor McGeorge schoenen een goede reden om Mephisto in de collectie op te nemen.
  • Damesschoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 35 tot en met maat 43.
  • Herenschoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 39 tot en met maat 48.

Openingstijden

DagVanTot
MaandagGesloten
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
ZondagGesloten

Bel ons

013-3034184

Mail ons

Like ons

Adresgegevens

Schouwburgring 51
5038 TK
Tilburg

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier