Dirven Schoenen 's Hertogenbosch

Schoenen zijn echte eyecatchers. Ze kunnen iedere outfit maken of breken. Alle reden dus om uw schoenen met zorg uit te zoeken. Bij Dirven Schoenen helpen we u graag aan modieuze stappers die prettig zitten en voldoende steun bieden. Bezoek onze winkel in ’s-Hertogenbosch voor persoonlijk advies op maat.

Collectie Dirven Schoenen ‘s-Hertogenbosch

Dirven Schoenen heeft altijd een grote collectie kwaliteitsschoenen in huis. Een greep uit het aanbod:

  • Durea is gespecialiseerd in damesschoenen. Het motto van Durea is: uit liefde voor je voeten. En dat voel je: schoenen van Durea onderscheiden zich door hun perfecte pasvormen. Wist u al dat Dirven Schoenen 5-sterrendealer is van Durea? Daardoor kunt u altijd rekenen op een uitgebreide collectie, van extra smal tot extra breed.
  • Duurzame kopers kiezen voor Think! Bij de productie van Think!-schoenen is de ecologische voetafdruk net zo belangrijk als de persoonlijke. Recyclebare grondstoffen, natuurlijke verfbaden en plantaardig gelooid leer zorgen voor schoenen die goed zijn voor mens en milieu. De designs zijn ronduit uniek: deze schoenen komt u vrijwel nergens tegen.
  • Modieuze heren kiezen voor Van Bommel: vakwerk van Brabantse bodem. Van Bommel is net als Dirven een familiebedrijf gebouwd op liefde voor het schoenenvak. Een aanwinst voor iedere schoenenspeciaalzaak.
  • Instappen en wegwezen, dat is Gabor ten voeten uit. Betrouwbare kwaliteit voor een representatieve uitstraling.
  • Schoenen van Arche zijn met recht uniek te noemen. De loopzool is van latex en vormt zich naar de voet. Schoen met een eigen handtekening, tijdloos en slijtvast.

Openingstijden

DagVanTot
MaandagGesloten
Dinsdag09:3018:00
Woensdag09:3018:00
Donderdag09:3018:00
Vrijdag09:3018:00
Zaterdag09:3017:00
Zondag13:0017:00

Bel ons

073-6141396

Mail ons

Like ons

Adresgegevens

GUY_0559

Hinthamerstraat 77
5211 MG
‘s-Hertogenbosch

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier