Unieke merkschoenen voor iedereen

Mooie schoenen misstaan niemand. Maar dan moeten ze wel prettig lopen en precies aansluiten op uw unieke pasvorm. Dat vraagt om maatwerk, letterlijk. Bij Dirven Schoenen denken we graag met u mee. Omdat we geloven dat er voor iedereen een ideale schoen is.

Door ons persoonlijk schoenadvies op maat zorgen wij voor een jarenlang loopplezier.

Dirven Schoenen is méér dan alleen een schoenenwinkel: we willen u vooral helpen aan de beste schoenen voor uw voeten. Of u nu smalle, brede of platvoeten heeft: onze mensen geven altijd persoonlijk schoenadvies op maat. Want alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat u jarenlang loopplezier heeft.

Modieuze merkschoenen

In de winkel trakteren wij onze klanten op vertrouwde kwaliteitsmerken, zoals Durea, Mephisto, Xsensible, Think, Gijs en van Bommel.
Betrouwbare kwaliteit in een modern jasje, want het aanbod wordt doorlopend ververst. Voor de fijnproevers is er altijd een selectie schoenen die u nergens ziet. Kom langs en verwen uw voeten.

Een greep uit het aanbod:

  • Durea is gespecialiseerd in damesschoenen. Het motto van Durea is: uit liefde voor je voeten. En dat voel je: schoenen van Durea onderscheiden zich door hun perfecte pasvormen.
    Wist u al dat Dirven Schoenen 5-sterrendealer is van Durea? Daardoor kunt u altijd rekenen op een uitgebreide collectie, van extra smal tot extra breed.
  • Duurzame kopers kiezen voor Think! Bij de productie van Think!-schoenen is de ecologische voetafdruk net zo belangrijk als de persoonlijke. Recyclebare grondstoffen, natuurlijke verfbaden en plantaardig gelooid leer zorgen voor schoenen die goed zijn voor mens en milieu. De designs zijn ronduit uniek: deze schoenen komt u vrijwel nergens tegen.
  • Modieuze dames en heren kiezen voor Floris van Bommel: vakwerk van Brabantse bodem. Van Bommel is net als Dirven een familiebedrijf gebouwd op liefde voor het schoenenvak. Een aanwinst voor iedere schoenenspeciaalzaak.
  • Mephisto voor dames en heren staat al ruim 60 jaar voor kwaliteits schoenen. Het geheim zit in de optimaal dempende loopzool. Veelal gemaakt van natuur rubber.
  • Xsensible Stretchwalker is de ideale schoen voor verschillende activiteiten. De zool werkt als schokbreker en maakt deze schoen een uitkomst voor mensen met gevoelige voeten.
  • Gijs gaat verder waar andere stilstaan. Door het unieke concept van wijdtematen is er een Gijs schoen voor elke man van smal (E) tot extra breed (K)